رییس اورژانس بیمارستان سینا تهران با بیان اینکه افزایش در فوتیها، قاعدتا به دلیل افزایش تعداد مراجعین است و متاسفانه تاکنون آنطور که دیدهایم، اکثر مراجعین هم افراد مسن یا کسانی هستند که بیماری زمینهای دارند، در عین حال درباره علامتدرمانی کرونا در خانه و علائم خطر این بیماری توضیح داد.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیردار وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه کرونا هنوز هم یک تهدید است، به دستاوردهای ایران در کنترل این بیماری اشاره کرد و گفت: وقتی موارد ابتلا به حد پایینی میرسد، نیاز به راهاندازی یکسری مراکز مراقب دیدهور داریم که باید بیماری را رصد کرده و در صورت تغییرات هشدار دهند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که در ستاد کرونا به این جمع بندی رسیدیم که الزام استفاده از ماسک در مکانهای باز برداشته شود، اما در مکانهایی که سربسته است و تهویه ندارد به ویژه در وسایل نقلیه عمومی باید هم چنان استفاده شود.
یک اپیدمیولوژیست با اشاره به وضعیت کرونا در جهان و ایران، شرایط کرونا را شکنندهتر از گذشته دانست و گفت: در حال حاضر کشور ما هم مانند برخی کشورهای دیگر، در معرض خطر خیزش موارد ابتلا و پیک است؛ بنابراین نظام سلامت باید آمادگی لازم را داشته باشد و تعداد تستها و همچنین کنترلهای مرزی اعم از هوایی و زمینی و ... افزایش یابد.
بنابر جدیدترین آمار همهگیری کرونا (کووید-۱۹)، شمار کل مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۴۳ میلیون و ۱۲۳ هزار و ۸۹۸ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۳۳۸ هزار و ۸۸ نفر نیز بر اثر عفونت کووید تأیید شده است.
کرونا در ایران در شرایط کنترل است؛ بعد از گذراندن روزهای سیاه مرگهای ۵۰۰تایی و ۷۰۰ تایی ناشی از این بیماری، حالا شاهد تکرقمی شدن فوتیها در کشورمان هستیم؛ هرچند که حتی یک مرگ نیز زیاد است و با همین آمارهای کنترل شده امروز هم خانوادههای زیادی روزانه عزادار میشوند، اما باید پرسید چه شد که کرونا در ایران کنترل شد و در عین حال چه باید کرد تا پاندمی ...
رییس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در واکنش به اظهارات آنتونی فائوچی مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا مبنی بر این که همه گیری کووید۱۹ به پایان رسیده است، گفت: کرونا تمام نشده است و فقط شاید بتوان گفت وارد مرحله جدیدی از همهگیری (پاندمی) شده ایم.
رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت با اشاره به شرایط واکسیناسیون کرونا در کشور، گفت: اکنون کلیه افراد بالای ۱۸ سالی که دچار ضعف سیستم ایمنی باشند، افراد بالای ۸۰ سال و کارکنکان نظام سلامت با اولویت شاغلان بیمارستانی میتوانند دز چهارم را بعد از گذشت ۴ ماه از دریافت نوبت سوم واکسن، تزریق کنند.
عضو کمیته ملی واکسیناسیون کرونا با اشاره به کاهش تقاضای جهانی واکسن کرونا، این موضوع را چالش این روزهای عرصه واکسنسازی خواند و درباره سرنوشت واکسنهای ایرانی، گفت: اینکه ادامه تولید واکسنهای ایرانی به چه صورت باشد یک تصمیم سیاسی است؛ نباید ریسک را به واکسنساز تحمیل کرد؛ بلکه مانند سایر کشورها باید ریسک را به سمت دولت برد و لازم است واکسنسازها حفظ ...
دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با اشاره به وضعیت استفاده از دو داروی مولنیپیراویر و پکسلووید که به عنوان داروهای اختصاصی درمان کرونا مطرح شدهاند و ورود آن به فهرست دارویی کشور، در عین حال از تبادل نظر و اقدام کمیته علمی کرونا و وزارت بهداشت برای ایجاد کلینیکهای پساکووید جهت ارزیابی و بهبود عوارض کرونا در بهبودیافتگان این بیماری خبر داد.
متخصص بیماریهای عفونی گفت: علیرغم کاهشی شدن شیب اُمیکرون در کشور؛ این بیماری همچنان تهدیدی برای افراد مسن و بیماران زمینه ای است و عوارض شدید و درجه ای از کُشندگی را به همراه دارد.